DESPRE NOI

o scurta descriere a activitatii noastre

depre curatenie-luna

Suntem o societate ce ne desfasuram activitatea in domeniul curateniei pe raza Bucurestiului si a Judetului Ilfov. 

Activitatea noastra se bazeaza pe profesionalism, experienta in domeniu, respectarea clientilor si utilizarea celor mai de calitate produse si echipamente. 

Printr-o gama larga de servicii  oferite, incercam sa venim in intampinarea clientilor nostri cu solutii complete pentru realizarea si intretinerea curateniei.

Ne deplasam la fata locului, analizam situatia, oferim consultanta clientilor si stabilim impreuna cu acestia timpul de lucru, metoda de lucru, tipurile de abonamente, oferte si servicii cele mai indicate si potrivite.    

DESPRE NOI


De ce sa ne alegi pe noi?Firma noastra pune foarte mult accent pe calitate si pe interactiunea cu clientul, astfel reusind sa va atinga asteptarile pe deplin. De asemenea incercam sa executam cu mare atentie tot ce doriti dumneavoastra si punem mult pret pe parerile si viitoarele dorinte ale dumneavoastra

Oferim servicii de curatenie de tip: zilnic, saptamanal, bilunar, lunar sau la un anumit interval de timp conform dorintei si necesitatilor clientilor nostri. 

Rezultatul activitatii noastre este un loc curat si plin de prospetime in ​care sa va faca placere sa stati.
Tinta noastra este 100% clienti multumiti!​​​​​
 

CONTACTATI-NE

Nu ezitati sa ne contactati si in cel mai scurt timp vom stabili o intalnire la domiciliul dumneavoastra pentru a face o analiza preliminara si o oferta de pret.

Contactati-ne la: 0731 735 772

Ne desfasuram activitatea in Bucuresti si Ilfov si oferim servicii de curatenie la domiciliu in: apartamente, case, vile precum si in ansambluri rezidentiale.

Luni-Vin: 08:00 - 18:00
Sam-Dum: 12:00 - 17:00

contact@curatenie-luna.ro
info@curatenie-luna.ro

Bucuresti si Ilfov